Αποκτήστε το Eve Kit HPV Test με Δωρεάν Μεταφορικά

Πληροφορίες

Το σώμα μας είναι η υγεία μας

Η φροντίδα του σώματος μας είναι μια συνήθεια σημαντική και απαραίτητη για την υγεία μας. Η τακτική φροντίδα μας ενδυναμώνει και βάζει τις βάσεις για μια εξαιρετική ποιότητα ζωής. Όμως, συχνά, εμφανίζονται εμπόδια που δημιουργούν καθυστερήσεις και αναβολές στις προγραμματισμένες και προληπτικές εξετάσεις μας.

Χωρίς καμία πρόθεση να παραμελήσουμε τον εαυτό μας, αιτίες πέρα από τον έλεγχο μας, καθιστούν το ετήσιο ραντεβού για την αξιολόγηση της σεξουαλικής μας υγείας μια εκκρεμότητα. Συνηθισμένες αιτίες είναι:

  • Έλειψη ελεύθερου χρόνου 
  • Πολύ απαιτητικό ωράριο εργασίας
  • Πολύπλοκες οικογενειακές υποχρεώσεις
  • Απουσία οικογενειακού γιατρού λόγω ειδικών συνθηκών
  • Αισθανόμαστε δυσάρεστα κατά την εξέταση
  • Ζούμε πολύ μακρυά ή δεν έχουμε εύκολη πρόσβαση σε διαπιστευμένο σημείο εξέτασης

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την υγεία μας, να μην αφήνουμε όλους τους παραπάνω λόγους να καθυστερούν την έγκαιρη και ασφαλή εξέταση της σεξουαλικής μας υγείας. Με το EVEKIT η τακτική φροντίδα και αυτοεξέταση πραγματοποιείται με ασφάλεια και διακριτικότητα, στην άνεση του δικού σας χώρου.

EVEKIT

 

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ


Όταν χρησιμοποιήσετε τo EveKit, θα συνδεθείτε με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό και το δείγμα σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία σε διαπιστευμένο κλινικό εργαστήριο. Θα έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματά σας μέσω της ηλεκτρονικής σας διευθύνσης (email) και, αν χρειαστεί, θα λάβετε βοήθεια με την κατάλληλη παρακολούθηση.


Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, θα φροντίσουμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εμπιστευτικά και ασφαλή. Έχουμε δημιουργήσει το σύστημά μας με τα πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας, για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας και να διασφαλίσουμε ότι μόνο όσοι το χρειάζονται, όπως ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, έχουν πρόσβαση. Δείτε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ μας, για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 

Το δείγμα σας θα αναλυθεί σε διαπιστευμένο εργαστήριο συνεργάτη μας, χρησιμοποιώντας τις ίδιες δοκιμές που χρησιμοποιούνται όταν συλλέγεται ένα δείγμα σε κλινική. Όλα τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα είναι πιστοποιημένα εργαστήρια 

Αυτό σημαίνει ότι το εργαστήριο χρησιμοποιεί επικυρωμένα μοριακά διαγνωστικά τεστ για να εντοπίσει μια λοίμωξη. Πιο συγκεκριμένα σημαίνει ότι εξετάζουν για το DNA του ιού ή των βακτηρίων που στοχεύουν.

 

Eve Kit: Self-Sampling Reduces Barriers to Screening from Eve Medical on Vimeo.