Αποκτήστε το Eve Kit HPV Test με Δωρεάν Μεταφορικά

ΟΔΗΓΙΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EVEKIT

Νέος Τρόπος Εξέτασης 

Δείτε μόνες σας πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το EVEKIT και να επωφεληθείτε από τον ασφαλή τρόπο αυτοεξέτασης, στην άνεση του προσωπικού σας χώρου. Διαβάστε τις οδηγίες:

 

 Πως να παραγγείλω το EVEKIT;

Επισκεφτείτε το eshop μας και παραγγείλτε το EVEKIT, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία σας, την ποσότητα που επιθυμείτε, επιβεβαιώστε την παραγγελία σας και κάντε πληρωμή ηλεκτρονικά ή επιλέξτε την αντικαταβολή.

 

Εγγραφή με το email σας 

Κάντε δημιουργία νέου λογαριασμού με το ονοματεπώνυμο, την ηλικία και το email σας. Είναι απαραίτητο να γράψετε το προσωπικό σας email σωστά καθώς θα χρησιμοποιηθεί και για την ενημέρωση της παραγγελίας αλλά και για να λάβετε τα αποτελέσματα. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου μας .

 

 Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας 

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

 Σημαντικές πληροφορίες 

Αν δεν είσαστε ενήλικη τότε δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης εδώ 

 

 

 Παραλαβή του EVEKIT 

  Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα παραλάβετε το EVEKIT μέσα σε ένα διακριτικό φάκελο, το αργότερο εντός 6 εργάσιμων ημερών.

   

   Περιεχόμενο του EVEKIT 

   Μέσα στην συσκευασία του EVEKIT θα βρείτε: 

   • Οδηγίες χρήσης με εικόνες και περιγραφή - A
   • Κολπικό συλλέκτη δείγματος - B
   • Συσκευασία μεταφοράς δείγματος - C
   • Προ-πληρωμένο πακέτο αποστολής προς το εργαστήριο - D
   • Μην πετάξετε το αρχικό κουτί συσκευασίας διότι θα το χρειαστείτε για την αποστολή προς το εργαστήριο - D

    

   Τι περιέχει το κουτί του EVEKIT

    

   Τι να κάνω μόλις ανοίξω το πακέτο;

   Αρχικά διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν μέσα στο πακέτο. Μετά, αφού πλείνετε τα χέρια σας ξεκινήστε την διαδικασία λήψης δείγματος.

   Οδηγίες για την χρήση της συσκευής EVEKIT

    

   Αφού συλλέξετε το δείγμα, τοποθετήστε την συσκευή EVEKIT μέσα στη διάφανη συσκευασία (σακουλάκι) και κλείστε την συσκευασία.

    Τοποθετήστε την συσκευή EVEKIT μέσα στη διάφανη συσκευασία

     

      Στην συνέχεια βάλτε μέσα στο κουτί αποστολής, την διάφανη συσκευασία με την συσκευή EVEKIT και κλείστε το κουτί αποστολής, με την αυτοκόλλητη ταινία ασφαλείας που βρίσκεται στο πάνω μέρος.

     Βάλτε μέσα στο κουτί αποστολής, την διάφανη συσκευασία με την συσκευή EVEKIT

      

      Ταχυδρομήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε το προ-πληρωμένο κουτί αποστολής και θα λάβετε τα αποτελέσματα σας, στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο email, μέσα σε 10 -15 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@evekit.gr

      

      

      

     Παραλαβή αποτελεσμάτων

      Όταν τα αποτελέσματα σας είναι έτοιμα, θα λάβετε μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας email. Με απλή και κατανοητή γλώσσα, θα λάβετε τις πληροφορίες που σας αφορούν.

     Σε περίπτωση που τα αποτελέσματα σας είναι θετικά, δεν υπάρχει κάνενας λόγος να πανικοβληθείτε. Θα σας συστήσουμε μια λίστα επικοινωνίας με διαπιστευμένους γιατρούς, ώστε να ακολουθήσετε τις κατάλληλες οδηγίες και θεραπείες.

     Ακόμα όμως και αν τα αποτελέσματα σας είναι αρνητικά, ποτέ μην παραλείπετε τις συνήθεις γυναικολογικές και ετήσιες γενικές εξετάσεις σας. Η πρόληψη σώζει ζωές!

      

     Αν έχετε απορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα με τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις FAQ που αφορούν το EVEKIT.